ACTIVITATS

ACTIVITATS

Excursió interpretativa pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

El Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici és un escenari ideal per a realitzar rutes guiades de mitja i alta muntanya.

Planifiqui la seva activitat


30 euros/pax

-10% Descens barrancs

La comarca de l'Alta Ribagorça amaga llocs de somni. Descobrir a través d'activitats com el descens de barrancs pot esdevenir una experiència inoblidable. Activitat adreçada als amants dels esports d'aventura. L'oferta és àmplia i inclou tots els nivells des d'iniciació fins a nivell avançat gaudint al seu pas dels gorgs i badines y tramos amb cascades.

Planifiqui la seva activitat


50 €

Via Ferrada al Pont de Suert

La via ferrada del Pont de Suert és una activitat ideal per a realitzar en parella o amb família. Es tracta de realitzar un itinerari vertical equipat amb material divers: passamans, cadenes, ponts tibetans i tirolines que permeten d'una manera segura, arribar a zones remotes de difícil accés. L'ascens a la via ferrada Miravet del Pont de Suert li permetrà observar la vall als seus peus

Planifiqui la seva activitat


30 €

Parapent

Experimenta el vol lliure com un ocell. Regala o viu aquesta aventura. Surca amb seguretat les altures dels increíbles escenaris de la Vall de Boí en un parapent biplaça i aprecia paisatges que recordareu tota la vida. T'oferim un desnivell de 1000 metres amb enlairament a Durro i aterratge a Barruera. Durada del vol: 30 minuts. Edats a partir de 4 anys i sense límit d'edat, pes màxim sobre els 120kg.

Planifiqui la seva activitat


70 €

Ruta 3 valls

La Ruta 3 Valls és una travessa circular de 4 etapes de durada amb inici i arribada al Pont de Suert, que recorre a peu la Vall de Boí, la Vall de Barravés i la Vall de Castanesa. Aquest itinerari permet descobrir l'excursionista la riquesa natural i cultural de l'Alta Ribagorça catalana i la Ribagorça aragonesa. És la millor manera de gaudir de la pràctica esportiva del senderisme per uns paratges incomparables, al costat del Parc Nacional d'Aigüestortes i El Parc Natural de PosetsMaladetas, alhora que es visita el patrimoni cultural de la zona, ja que es fa nits a els pintorescs pobles d'aquestes valls pirinenques.

Planifiqui la seva activitat


Passe audiovisual Romànic Vall de Boí

Per primera vegada, gràcies a la tecnologia, es recrea sobre els murs de l'església Santa Maria de Taüll com eren les pintures originals del segle XII conservades al Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Planifiqui la seva activitat


Visites Guiades al món de les abelles

HORARIS: de 9:00 a 11:15 del 11:30-13:45 NENS: a partir de 6 anys GRUPS: mínim per a realitzar l'activitat 6 persones màxim de 15 persones ROBA: texà ampli, calçat tancat i alt amb mitjó i gorra Grups de més de 8 persones, possibilitat d'obrir dia i hora sota previ avís. MÉS INFORMACIÓ: www. tastetdemel.com

Planifiqui la seva activitat


10 €

Sortida astronòmica

Allunyats dels grans nuclis urbans, la Ribagorça és una excellent zona per introduir-se al món de l'astronomia. Una experiència per conèixer els astres i submergir-se en els misteris de l'Univers. Pensat tant per a aficionats avançats com per als que s'inicien en l'Astronomia. Durada 60 minuts aproximadament

Planifiqui la seva activitat


15 €